Nieuws

Kanskaartenactie Aanbevolen

Van 6 tot en met 27 december !  Koop in de winkelcentrum Kopermolen in Leiden en win een heerlijke taart, een fles bubbels of een ‘31/12’ borrelpakket.

Lees meer...

Sinterklaasfeest in Winkelcentrum De Kopermolen

Event Details:

  • Datum:   -
  • Locatie: De Kopermolen

Vanaf zaterdag 17 november kun je in Winkelcentrum De Kopermolen een leuke bouwplaat ophalen om een chocoladeletterdoosje in elkaar te zetten en te versieren. Als het doosje helemaal klaar is mag het doosje weer worden ingeleverd bij de ondernemers welke genoemd staan op de bouwplaat.

Op zaterdag 1 december aanstaande kunnen de ingeleverde chocoladeletterdoosjes vanaf 12.00 uur weer worden opgehaald in het winkelcentrum. En wie weet heeft Piet deze dan wel gevuld?! Ben je ook benieuwd?

Kom dan snel naar De Kopermolen en haal je bouwplaat bij één van de winkeliers in het winkelcentrum.

Natuurlijk komt Sinterklaas zelf ook naar De Kopermolen op zaterdag 1 december. Hij is er tussen 13.00 en 15.00 uur. De Pieten zijn er al om 12.00 uur en blijven tot 16.00 uur. Gezellige Sinterklaasmuziek en vrolijke muzieknoten worden tussen 12.00 en 16.00 uur verzorgd door het Pietenorkest.

sint

 

Lees meer...

Smaak van de Kopermolen

Op zaterdag 29 september kunt u de Smaak van de Kopermolen proeven. Het centrum staat deze dag tussen 12.00 en 16.00 uur in het teken van de nieuwste mode, trends, kleuren, gadgets, hapjes en drankjes van de winkeliers uit het gehele winkelcentrum.

Tijdens deze dag zullen alle ondernemers extra hun best doen om u een gezellige shop zaterdag te geven! Ze hebben de nieuwste trends en smaken voor u in huis gehaald, want het nieuwe seizoen staat voor de deur!

Uiteraard showen de modewinkels de nieuwste kledingcollecties aan het winkelend publiek. Vanaf een rode loper op het centrale plein vinden er gedurende de dag een aantal modeshows plaats. De shows vinden plaats om 12.00 uur, 13.30 uur en om 15.00 uur.

De modellen worden geregeld door de modewinkels zelf. Geen Doutzen Kroes of Giselle Bündchen maar realistische maten en modellen waarmee een ieder zich kan identificeren.

De gehele dag zult u getrakteerd worden op aantrekkelijke aanbiedingen en traktaties door het hostessteam van De Kopermolen. U vindt hen tussen 12.00 en 16.00 uur in de wandelgangen van het centrum.

Kunnen we u ook verwelkomen aanstaande zaterdag 29 september en komt u kijken naar de nieuwste mode en trends van het nieuwe seizoen?
Tot dan!

Een gezellige dag in Winkelcentrum Kopermolen waar momenteel hard wordt gewerkt aan de renovatie van het centrum.

Lees meer...

Kunstkippen voor Kinderboerderij Merenwijk

Op Goede Vrijdag 30 maart en zaterdag 31 maart werden in Winkelcentrum Kopermolen 5 kunstkippen beschilderd door kunstenaars uit de regio. Vervolgens werden de kippen via een veiling op Facebook per op bod verkocht.

Op woensdag 9 mei jl. werd het Kunstkippen project officieel afgesloten met de overhandiging van de cheque. Cindy van Warmpjes ( 2e van links op de foto) overhandigde namens De Kopermolen de cheque met de opbrengst van het Kunstkippen project dat gehouden werd tijdens het Paasweekend.

De totale opbrengst van € 375,00 gaat de Kinderboerderij Merenwijk o.a. gebruiken voor aanschaf van een aantal nieuwe bewoners van de Kinderboerderij. Kippen en toebehoren!

Lees meer...

Gratis koffie in de kopermolen zaterdag a.s. Aanbevolen

Zaterdag 5 mei a.s. worden de bezoekers van de Kopermolen getrakteerd op een gratis kopje koffie vanuit de Piaggio Ape koffie-tuktuk.
Deze kan men vinden tegenover de ingang van de AH. 
 
Namens alle Winkeliers van de Kopermolen krijgt u een heerlijk "Sorry voor de overlast" kopje koffie aangeboden.
Lees meer...

Bied op de kippen ! Aanbevolen

Inmiddels is de veiling van het Kopermolen Kunstkippenproject t.g.v. Kinderboerderij Merenwijk gesloten.
De Kunstkippen van Karin Schoenmaker, Wim Glasbergen en Reinout van Dijk zijn verkocht.


Kip Karin: Gemma Hares € 125,00
Kip Wim: Desiree Rosier: € 125,00
Kip Reinout: Pauline van den Bosch € 75,00


De Kunstkippen zijn dit weekend nog te bekijken in Winkelcentrum De Kopermolen. Dinsdag a.s. verhuizen de Kunst Kippen naar de nieuwe eigenaren.


Op de Kunstkippen van Dick Justus Bakhuizen van den Brink en de kip van Joy Bleekrode is nog geen bod uitgebracht. Heeft u interesse in één van deze kippen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

De scan to win hoofdprijswinnaars! Aanbevolen

Vlnr Maartje Verberne: shoptegoed twv € 75,00. Mevr.de Koning: Fashioncheque twv. € 100,00. Roeland Hoekstra: shoptegoed twv € 75,00. Mevr. Sillen: I Pad. Dhr. Keijser: Fashioncheque twv € 100,00.

En niet op de foto. Mevr. Jamila: Fashioncheque twv: € 100,00.

Namens alle winkeliers van De Kopermolen ‘Van harte Gefeliciteerd’!

Lees meer...

Kunstkippen Kinderboerderij Merenwijk

Op Goede Vrijdag 30 maart en zaterdag 31 maart wordt in Winkelcentrum Kopermolen een kunstkippenproject gehouden.

Kunstenaars uit de regio beschilderen polyester kippen tot ware kunstkippen. In totaal worden er vijf kippen beschilderd. De volgende kunstenaars werken mee aan dit project: Wim Glasbergen, Karin Schoenmaker, Reinout van Dijk, Justus Dick Bakhuizen van den Brink en Joy Bleekrode  U ziet hen op verschillende plekken in het centrum aan het werk.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Log in