Nieuws

Kanskaartenactie Aanbevolen

Van 6 tot en met 27 december !  Koop in de winkelcentrum Kopermolen in Leiden en win een heerlijke taart, een fles bubbels of een ‘31/12’ borrelpakket.

In de periode van 6 t/m 27 december verloot Winkelcentrum De Kopermolen elke week 25 heerlijke taarten en 25 flessen bubbels. Iedere week wordt er een trekking verricht en is er maar liefst 170 keer kans op een mooie prijs! Elke week wordt de wedstrijdbus geleegd, dus elke week weer volop nieuwe kansen.

Na 27 december worden uit alle inzendingen nog eens 20 hoofdprijzen verloot. De winnaars van deze prijs worden op maandag 31 december uitgenodigd voor een feestelijke prijsuitreiking in De Kopermolen. Zij ontvangen namens alle winkeliers van De Kopermolen een ‘31/12’ borrelpakket.

Bij elke aankoop bij een winkelier van Winkelcentrum Kopermolen in de periode van 6 t/m 27 december ontvangt u één kanskaart. Om kans te maken op één van de 170 prijzen dient u uw kanskaart in te vullen en te deponeren in de wedstrijdbus op het centrale plein in De Kopermolen. U kunt aan deze actie meedoen zo vaak u wilt en zolang de voorraad strekt!

De prijswinnaars krijgen telefonisch bericht om hun prijs in De Kopermolen af te halen.

 

Facebook Kopermolen Kanskaartenactie kerst 2018 V1

 

Log in