Nieuws

Kunstkippen Kinderboerderij Merenwijk

Op Goede Vrijdag 30 maart en zaterdag 31 maart wordt in Winkelcentrum Kopermolen een kunstkippenproject gehouden.

Kunstenaars uit de regio beschilderen polyester kippen tot ware kunstkippen. In totaal worden er vijf kippen beschilderd. De volgende kunstenaars werken mee aan dit project: Wim Glasbergen, Karin Schoenmaker, Reinout van Dijk, Justus Dick Bakhuizen van den Brink en Joy Bleekrode  U ziet hen op verschillende plekken in het centrum aan het werk.

Als alle kippen beschilderd zijn worden ze geveild voor een lokaal ‘goed’ doel, nl. .

De opbrengst van de veiling kan de kinderboerderij goed gebruiken voor het nieuwe kippenhok. U kunt dus zelf in het bezit komen van zo een prachtig beschilderede kunstkip. Er kan op een kip geboden worden vanaf € 75,00. Vervolgens kan er steeds per opbod van € 25,00 worden geboden. De hoogste bieder wordt de eigenaar van de kunstkip. De volledige opbrengst van het project wordt geschonken aan Kinderboerderij Merenwijk.

De Kinderboerderij is tijdens het Paasevent op zaterdag 31 maart aanwezig met levende voorjaarsdieren zoals geitjes, schaapjes, konijnen en ook de kleine kuikens die straks in het nieuwe kippenhok mogen gaan wonen komen mee! De meeste dieren zijn op zaterdag 31 maart te vinden op het pleintje ter hoogte van Hema.

Kinderen mogen onder leiding van het hostessteam aanschuiven op het knutselterras waar zij een houten paasfiguur mogen versieren. Na afloop mogen zij deze mee naar huis nemen.

De dieren en de workshop zijn op zaterdag 31 maart tussen 12.00 en 16.00 uur te bezoeken in de Koperomolen. De kunstenaars kunt u op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart aan het werk zien.

Facebook Kopermolen Poster Kunstkippen DEF 2

Log in