Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 981 niet laden

Nieuws

Scan to Win actie uitermate populair onder onze klanten!

Scan to Win actie uitermate populair onder onze klanten!

In verband met het 40 jarig bestaan van het winkelcentrum werd in september in het winkelcentrum voor het eerst een Scan to Win actie georganiseerd. Bij een minimale besteding van € 10,00 kreeg de klant een lot met een barcode. In het centrum bevond zich een scanner waar men deze barcode kon scannen en gelijk kon zien of men in de prijzen was gevallen! De winkeliers stelden maar liefst 10.000!!! prijzen beschikbaar, uiteenlopend van een fles wijn, een waardebon voor een knipbeurt tot cadeaubonnen van 100, 200 en 300 euro.

In de actie periode draaide de scanner overuren, er werd dus gretig gebruik van gemaakt. Uiteraard waren er ook prijzen waar mensen niets mee konden, neem als voorbeeld een zak kattenbrokken, deze prijs werd dan op de tafel naast het Scan to Win apparaat gelegd zodat andere mensen deze prijs op konden halen! Wat een fantastische oplossing!

Deze actie was zo succesvol voor zowel de winkeliers als het winkelend publiek dat er voor gekozen is deze in 2017 weer terug te laten keren! Houdt de website en nieuwsbrief dus in de gaten!

Log in